MADS HJULER Murer & Entreprenørfirma

Renoveringsprojekt 2013 

"Opstarten af projektet gik med at finde ud af hvordan og hvor meget der skulle laves, både set ud fra økonomien i det hele og hvad mine ønsker var. Der var Mads meget lyttende, og samtidig kom han med mange gode løsninger til indretning og alternative muligheder. Det endte med projektet kom til at omhandle bryggers, bad og delvis køkken og gangen. Så et omfattende projekt, især når man samtidig skulle blive boende i huset. Under byggeriet forløb processen helt efter det Mads Hjuler havde lovet, dejligt at når man har en aftale så kan man regne med den. Det var især vigtigt for mig, da jeg selv havde lidt nedbrydning af projektet, så vigtigt at alle Mads Hjulers samarbejdspartnere var til at regne med, her tænker jeg på smed , elektriker osv. Ellers ville projektet tage alt for lang tid, og det gjorde det bestemt ikke, det gik også som forventet. En ting jeg også var glad for, var at Mads hjalp meget med koordinering  i byggeriet, der kunne jeg godt mærke hans mange års erfaring i byggeriet kom til sin ret. Økonomisk kan jeg også kun være meget tilfreds, selvfølgelig blev det en dyr omgang, men alle overslag Mads kom med holdt, de afvigede ikke ret meget og det kan man bruge til noget, når man skal lave budgetter til sin bank.

Min konklusion på min oplevelse med at have Mads Hjuler til bygge for mig er at jeg har været tryk under hele processen, og så kommer hans faglige stolthed helt klart til udtryk i de ting han laver, for han går op i tingene og springer ikke over nogle steder, så kan man kun være tilfreds med det færdige resultat, og det bliver jeg kun bekræftet i når andre roser hans arbejde hos mig."

Anders Kjær Christensen
J.P. Jacobsensvej 22
9200 Aalborg SV


Udgravning, reetablering ifm. installation af gulvvarme

"I forbindelse med ombygning af vores andelsbolig entrerede vi med murefirmaet Mads Hjuler vedr. udgravning, reetablering efter installation af gulvvarme og afslutningsvis pålægning af klinker af vores køkkengulv.

Firmaet har overholdt alle aftaler og leveret et flot stykke arbejde."

Arendse og Flemming Andersen
Råensvej 6 - Hasseris
9000 Aalborg


Reperationsarbejde på hus

"Når man ringer til Mads og hører hans behagelige telefonstemme, går der ikke mange sekunder inden man fornemmer, at man taler med en mand, der giver udtryk af både at være ærlig, samvitighedsfuld , solid og samtidig stolt af sit arbejde som murermester. Når man senere mødes med Mads bliver disse indtryk fuldt ud bekræftet. At man samtidig fornemmer en faglig stolthed over sit fag, gør ikke mødet mindre interessant – og så har Mads jo heldigvis også en god humoristisk sans.

Vi har haft Mads på et par reparationsarbejder på vores hus, og både kvalitetsmæssigt og tidsmæssigt har det været meget tilfredsstillende. Mads går ikke på kompromis med kvaliteten.

Vi vil derfor gerne anbefale Mads til alle der har brug for en solid og dygtig håndværker."

Liss og Eigil Pedersen
Oldfuxvej 9
9000 Aalborg


Renovering af kælder

"Jeg har benyttet Mads Hjuler i forbindelse med totalrenovering af min kælder i St. Restrup. Mads var en stor hjælp under hele forløbet, både under planlægningen af projektet og udførelsen, hvor der er blevet gravet ud, understøbt, isoleret, indlagt varme, støbt nyt gulv og lagt klinker. Mads' store erfaring var en kæmpe hjælp under hele forløbet og resultatet blev virkelig godt. Jeg følte mig i trygge hænder helt fra første kontakt med Mads og igennem hele forløbet indtil opgaven var løst med perfekt resultat. Grundighed og omhu har hele tiden været i højsædet i Mads' arbejde i både planlægning og udførelse. Mads var god til at informere om status på projektet undervejs, så der aldrig var tvivl om opgaven og var god til at komme med råd og vejledning. Jeg vil til enhver tid anbefale Murermester Mads Hjuler og uden tøven selv benytte ham igen til lignende opgaver."

Thomas Hedemann
Duedal 5
9200 Aalborg SV 


Rådgivning i forbindelse med huskøb

"I forbindelse med at drømmehuset kom på markedet, leverede Mads en uvurderlig hjælp. Både i forhold til at vurdere tilstandsrapporten og i forhold til at komme med forslag til forbedringer på huset - det gav en enorm tryghed i forbindelse med huskøbet."

Ulrik og Maya Appel
Merkurvej 8
9200 Aalborg


Løbende ændringer og reperationer på hus

"Vi har gennem de sidste 10 år haft Murermester Mads Hjuler APS til at foretage diverse ændringer og reparationer i vores hus på Vestre Alle. Udvendigt har firmaet eksempelvis nedrevet en del af bygningen med henblik på etablering af ny og udvidet terasse. Dette arbejde var udført til vores store tilfredshed. Firmaet viste professionalisme i det udførte arbejde og deadlines blev overholdt uden problemer. Indvendigt i huset har Mads Hjuler APS til eksempel restaureret og genetableret vægge i to kælderrum. Dette arbejde involverede elektriker og tømrer og i det tilfælde fungerede firmaet som entreprenør. Vores erfaring med det indvendige murerarbejde var som tidligere til vores fulde tilfredshed, ydermere blev entreprenørarbejdet udført, så alt gik op i en højere enhed, og deadlines blev igen overholdt. Det kommende år har vi også entreret med Mads Hjuler APS til at fungere som murer og som entreprenør i forbindelse med en gennemgående renovation af husets mure, tagrender og carport. Vi er stensikre på, at renoveringen vil få vores hus til at fremstå som en af perlerne på Vestre Alle.

Mads Hjuler det er ham der virkeligt kan sit kram"

Hanne Engelund og Henrik Johannesson
Vestre-Alle 58
Bejsebakkekvarteret - Aalborg


Tilbygning af hus fra 1957

"Vi valgte at tage kontakt til murermester Mads Hjuler i Aalborg, da vi stod i overvejelse af tilbygning på vores gamle hus fra 1957.
Vi havde brug for råd, forslag, og vejledning omkring dette.
Murermester Mads Hjuler kan varmt anbefales til rådgivning og tilbudsgivning til sådan en opgave.
Vi vil helt sikkert arbejde videre med de forslag, og muligheder vi har været i dialog med Mads omkring denne opgave."

Kasper Pedersen & Camilla Hjerrild
Lindskovvej
Gl. Hasseris - Aalborg.


Restaurering af trappe, kælder og fuger

"Mads Hjuler har deltaget i mange forskellige projekter i vores hus - trappe, kælder og fuger. Vi har haft en god sparring og dialog omkring valg af løsninger, hvilket har givet et super godt resultat. Det bliver helt klart ikke sidste gang og det samme siger vores nabo, som også har haft brug for Mads’s kompetencer."

Camilla og Michael Thorvig
Valmuemarken 12
Kornblomstkvarteret - Aalborg